Ta vara på dina digitala bilder

Är du precis som många andra och har en uppsjö av fina bilder i din mobil? De flesta telefoner tar riktigt proffsiga bilder och det är synd att bara låta dem ligga på telefonen. Du kan alltid välja ut dina favoriter och ta vara på dem på flera olika sätt.

Framkalla dem hos ett proffs

Det är något speciellt med att ha sina bilder som ett fysiskt foto. Det finns flera företag som snabbt kan framkalla bilder med riktigt bra kvalitet. Du laddar bara upp de bilder som du vill framkalla och får hem dem på riktigt fint fotopapper. Dessa program är dessutom väl utvecklade så du kan förbättra dina bilder på flera olika sätt.

Gör en vacker fotobok

Någonting som brukar vara väldigt uppskattat är en fotobok. Det är lite mer personligt än att lägga upp bilderna på sociala medier. Du kan antingen göra en till dig själv eller ge bort i present. Du kan också ha ett tema på boken, till exempel barnen eller en resa som du gjort. Det är alltid härligt att titta tillbaka på dessa minnen i takt med att åren går. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på dina fotoböcker genom att lägga till text eller ändra något i designen.

Glöm inte att backa upp dina bilder

När du fotar med telefonen är det viktigt att du backar upp dina bilder på något sätt. Annars försvinner de om det skulle hända något med telefonen. Det finns flera appar som backar upp dina bilder automatiskt så snart du tar dem.